De Pretparade 

De Pretparade is een kindershow met het komische duo Pépé en Fred-Ric. Pépé en Fred-Ric zijn 2 broers en werken al jaren samen in dit kinderprogramma.  De show is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar en voor groepen van 10 tot 1000 kinderen.

Wat gebeurt er allemaal tijden de show?

Fred-Ric is de onhandige goochelaar,waarbij nogal eens wat mislukt. Gelukkig helpen Pépé en de kinderen Fred-Ric met het goochelen en komt alles goed. Er wordt onder andere een lief wit konijn tevoorschijn getoverd en natuurlijk helpen de kinderen hierbij.

Fred-Ric en Pépé beleven tijdens de show de meest rare dingen, waarbij de kinderen zullen schuddebuiken van het lachen. De onhandige Fred-Ric doet zo zijn best, maar toch gaat er van alles mis tijdens de show.

Aangezien u een goede show verwacht verzorgen wij standaard een aantal zaken, die uw feest tot een succes maken. Zo nemen wij onder andere mee:

De show kan geheel aan uw wensen worden aangepast. Zo kunnen we tijdens de Sinterklaastijd de show geheel aanpassen aan Sinterklaas en kunnen wij Sinterklaas tijdens het programma ontvangen.

Belangrijke zaken